L’exposició itinerant La més neta del Mediterrani es trasllada a la Sala de Cristall de l’Ajuntament de València

 

28 de junio de 2017

Més de 2.500 xiquets i xiquetes de la Comunitat Valenciana han visitat esta exposició que sensibilitza sobre la importància de tindre un entorn net i saludable

La Sala de Cristall de l’Ajuntament de Valènciaacollirà a partir d’estedimecresi fins a divendresl’exposició‘La més neta del Mediterrani’, organitzada per Amigos de la Tierra, GECEN, Greenpeace, Surfrider i Retorna, entre altresorganitzacions.

Esta exposició forma part de la campanya de sensibilització ciutadana que, amb el lema ‘Comunitat Valenciana – La més neta del Mediterrani’, estes organitzacions han apropat a 15 ciutats i pobles de la comunitat al llarg dels mesos de maig i juny.

Juntament amb tots els ajuntaments dels municipis visitats i diferents càrrecs públics de les diputacions i del Consell de la Generalitat, han participat en la campanya més de 2.500 xiquetes i xiquets de 27 escoles i instituts. I tantels més joves com els més granss ’hanil·lusionat amb l’oportunitat de construir entre tots una regiómoltmés sana i sostenible.

La campanya ha girat al voltantd’una exposició itinerant que dóna a conéixer el problema de l’abandonament de residus al nostre territori i proposa les solucions per acabar amb aquesta realitat i convertir la Comunitat Valenciana en la regió més neta del Mediterrani.

Entre aquestes solucions figuren el retorn de llandes i botelles a la tenda, la prohibició de les bosses de plàsticd’un sol ús, el foment dels envasos reutilitzables i la promoció de la venda a granel. 

Com a culminació de tot aquest periple per la comunitat, l’exposiciós ‘instal·larà a València, en la Sala de Cristall de l’Ajuntament, entre les dates del 28 i el 30 de juny en horari de matí.